Vi er Miljøfyrtårn-Sertifisert!

Banner_Miljøfyrtårn

Vi er stolte over å fortelle dere at Nordisk Handelshus AS nå er Miljøfyrtårn-sertifisert. Å være en miljøfyrtårn-bedrift stiller høye krav til oss som bedrift, men også til våre leverandører. Vi tar bærekraft på alvor og jobber kontinuerlig med miljøforbedringer og med å redusere våre klima- og miljøutslipp. Vårt sterke fokus på kvalitet i alle ledd gjenspeiler også dette.  
 

Hva er Miljøfyrtårn?
Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.  Å være en Miljøfyrtårn-bedrift stiller blant annet krav til avfallshåndtering, energireduserende tiltak, gode HMS-rutiner, miljøkrav ved innkjøp og miljøfokus ved transport. Sertifiseringen gir oss konkrete verktøy for miljøledelse, som gjør det enklere å lykkes med en grønn omstilling.
 

Godkjent i anbudskonkurranser:
Sertifiseringen er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp og godkjent som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser. Miljøfyrtårn er også den første nasjonale sertifiseringsordningen i Europa som er blitt anerkjent av EU. Sertifiserte virksomheter kan fremlegge Miljøfyrtårn-sertifikatet som dokumentasjon når offentlige oppdragsgivere i andre europeiske land gjennomfører konkurranser, og det er stilt krav om EMAS eller ISO 14001.

 
Miljøfyrtårn er et viktig steg mot et mer miljøvennlig næringsliv og en bærekraftig verden. Vi ser fram til å jobbe sammen for å skape et mer bærekraftig samfunn. Har du spørsmål eller innspill, ta gjerne kontakt med oss på marked@tracker.no

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nb_NONorwegian

Tracker lagerføres i Norge, og kan derfor leveres hurtig over hele Skandinavia. Tracker har siden 1992 vært ensbetydende med høy kvalitet til uslåelig pris.