Spesial Produksjon

Skap ditt eget unike produkt!

Med 29 års erfaring i bransjen, samt tette samarbeid med våre fabrikker hjelper vi deg med å designe ditt eget unike produkt. På denne måten sikrer vi deg at produktet blir laget på en forsvarlig måte, og at kvaliteten er god. Ta gjerne kontakt for mer info, så hjelper vi deg videre i prosessen.

vår ekspertise

Skap ditt eget unike produkt!

På spesial produksjon er hver forespørsel unik. Vi starter med å sende en forespørsel til fabrikken hvor vi forhører oss om mulighetene og veien videre. Du har muligheten til å gjøre endringer på våre eksisterende produkter eller lage noe helt nytt.

Når du er ute etter det lille ekstra!

Kun fantasien setter grenser og mulighetene er mange! Velg ditt design, materiale, farger, etiketter, piping, knapper, sømmer, kontraster, merker, trykk, etc.

Beregn god tid!

Planlegger man dette i god tid, kan spesialproduksjon være en god løsning ved større kvantum. Etter godkjent prøve pr. bilde eller tilsendt prøve, estimerer vi ca. 3-4 måneders leveringstid.

Bli Inspirert her

Send oss gjerne en skisse av hva du ønsker, eller så hjelper vi deg med å utforme det du ønsker. Ta gjerne en titt i vår spesial produksjon folder her:

nb_NONorwegian

Tracker lagerføres i Norge, og kan derfor leveres hurtig over hele Skandinavia. Tracker har siden 1992 vært ensbetydende med høy kvalitet til uslåelig pris.