Ny Hjemmeside

Ny hjemmeside_banner

Velkommen til vår nye og flotte hjemmeside!

Tracker.no har nå fått seg et ansiktsløft, og blitt mer tidsriktig med et responsivt design. Det vil si at siden nå er tilpasset alle plattformer, også mobil og nettbrett.

Hjemmesiden skal være et verktøy for deg som kunde. Her skal du lett finne den informasjonen du trenger om våre produkter. Vi skal også i større grad holde deg oppdatert med siste nytt og inspirasjon.

Vi håper du liker det nye designet og oppsettet, og setter pris på tilbakemeldinger. Spesielt dersom noe ikke fungerer, eller innhold mangler. Send gjerne en mail til renate@tracker.no dersom det er tilfelle. 

PRODUKTFILTRERING: En av de største forskjellene er at du endelig kan filtrere produktene våre. Både etter produkt, farge, kjønn og kategori.

PRODUKTARK: På de fleste produkter skal det nå foreligge produktark, som du enkelt kan laste ned og sende til kunde. Produktarkene er laget på to sider, slik at du også kan skrive de ut, og bruke de som produktkort på plaggene i showrommet eller butikken din. 

PRODUKTVIDEO: Vi er også i gang med å utarbeide produktvideoer til alle våre sekker og bagger. Disse vil fortløpende bli lagt ut her på hjemmesiden og vår YouTube Kanal. 

INTERNET EXPLORER: Vi ønsker å nevne at siden ikke støttes i Explorer. Grunnen er at Microsoft har bestemt å fase ut denne nettleseren i august 2021. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
nb_NONorwegian

Tracker lagerføres i Norge, og kan derfor leveres hurtig over hele Skandinavia. Tracker har siden 1992 vært ensbetydende med høy kvalitet til uslåelig pris.